2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Chapewerken: advies & info

Chapewerken

Hebt u het plaatsen van chape of chapewerken in het vooruitzicht? Wilt u misschien isolatiechape of vloerisolatie plaatsen? AP Chapewerken specialiseert in alle soorten chape en isolatiewerken voor particuliere als industriële vloeren. Wij hebben steeds respect voor de afgesproken opleveringstermijn en garanderen een correcte egale en waterpas uitvoering aan de beste prijsvoorwaarden!

Chape

Onze chappers plaatsen een chapelaag waaraan we Coloc Vezelwapening toevoegen. Traditionele chape leggen wij immers niet meer. Deze dekvloer dient dan als onderbed om nadien een egale en waterpas vloer te leggen. De kwaliteit van de chape wordt hierdoor aan zienlijk verbeterd.

Vloerisolatie

De vloerisolatie van AP Chapewerken is veelzijdig positief naar het financiële als ecologische plaatje. Enerzijds weert u vocht en koude uit de woning in de winter en anderzijds houdt u de koelte langer binnen in de zomer.

Isolatiechape

Isolatiechape is dus chape die toegepast wordt om zijn isolerende eigenschappen. Hierdoor reduceert u het warmteverlies en draagt u bij aan een ecologische wereld voor u zelf en u medewonenden.

Meer info vindt u op onze website: www.apchapewerken.be

 

http://www.apchapewerken.be/