2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Cosmetische ingrepen

Moeder natuur heeft het niet zo goed begrepen. Wij willen er op ons veertigste gewoon nog even goed uitzien als op ons twintigste. En het liefst ook op ons vijftigste en zestigste.

Wij worden er niet jonger op. Het gaat helemaal vanzelf. Daar hoef je niets aan te doen. Maar waarom moet je dat dan zo nodig aan ons uiterlijk zien? Dat is toch niet nodig? Wij voelen ons nog jong, doen nog met van alles mee en doen zeker niet onder voor de jeugd.

Ja, het is wel evolutionair bepaald dat jongere mensen er aantrekkelijker uitzien. Je moet tenslotte op je beste leeftijd zorgen voor nageslacht. Dat is belangrijk voor het behoud van onze soort. Daarom zoeken vrouwen de beste en sterke mannen, die goed voor het gezin kunnen zorgen. En mannen zorgen lieve en mooie vruchtbare vrouwen om zich mee voort te planten.

De natuur was er niet op ingesteld dat de mens eigenlijk andere plannen heeft. Vrouwen willen liever na hun dertigste pas aan kinderen beginnen. Dat komt dan beter uit met hun carrière. Er zijn zelfs vrouwen die het helemaal bont maken en pas op hun zestigste een kind laten zetten in hun buik door een babydokter. Dat is volledig kunstmatig natuurlijk.

Eigenlijk is het wel jammer dat je zelf niet wat invloed op de natuur kunt hebben. Maar je kunt de natuur wel een handje helpen. Je zou een facelift kunnen nemen of je kunt je laten behandelen bij een botox kliniek. Ga gezellig voor botox in Amsterdam of botox in Rotterdam en maak er gelijk een gezellige dag van.

Er komen steeds meer botox klinieken bij de laatste tijd. Dat is natuurlijk niet zomaar. De laatste tijd vinden de meer seniore dames van 80 jaar zelfs hun weg naar de klinieken.

http://injectableklinieken.nl/nl/