2Binsite Artikel Website
Image default
Banen en opleidingen

Hypotheekadviseur, een volleerd evenwichtskunstenaar

Hypotheekadviseurs dragen een grote verantwoordelijkheid. Ze worden in de arm genomen en betaald door een aspirant huizenkoper die in een op slot geraakte woningmarkt erop hoopt een succesvol bod te kunnen uitbrengen op een woning, terwijl een hypotheekadviseur erop toe moet zien dat de klant een verantwoord risicio aangaat. Zorgplicht, heet dat en deze dient zeer serieus te worden genomen. Als een volleerd evenwichtskunstenaar moet een hypotheekadviseur balanceren tussen de wensen van de aspirant huizenkoper en de regels die het langetermijnperspectief bewaken. Door dit complexe krachtenveld is er altijd vraag naar hypotheekadviseurs en dit uit zich in een continue stroom van vacatures voor jou als hypotheekadviseur.

 

Vacatures hypotheekadviseur

Rochewood, bekend detacheerder van financiële professionals, heeft eveneens geregeld vacatures voor hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseurs die zij zoeken hebben minimaal enige jaren ervaring, waardoor ze weten hoe complex het werk is. Daarnaast willen ze graag de volgende stap in hun loopbaan zetten en hebben ze de ambitie om hun carrière in een hogere versnelling te zetten. Professionele groei gaat samen met persoonlijke groei.

Het een kan niet zonder de ander. Daarom worden mensen die succesvol reageren op een vacature voor hypotheekadviseurs zorgvuldig begeleid door een coach die hen helpt om de juist keuzes te maken en hen daarnaast terzijde staat als  steun en toeverlaat tijdens de diverse detacheringsopdrachten.

 

Gedetacheerd als hypotheekadviseur, wat kun je verwachte?

Als gedetacheerde hypotheekadviseur kun je rekenen op een pakket uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eigen opleidingsbudget voor relevante opleidingen. Uiteraard krijg je de ruimte die je nodig hebt om de gewenste opleidingen te volgen en wordt je gestimuleerd om je ervaringen te delen met anderen.

Een detacheringsbureau dat hier veel waarde aan hecht is Rochewood. Zij bieden steun aan alle collega’s van het bedrijf ook al ben je gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers door het hele land. Verder zul je geregeld van opdrachtgever wisselen, zodat je snel veel ervaring opbouwt en de beoogde persoonlijke en professionele groei kunt realiseren.


Reageren?

Dus, heb je ervaring als hypotheekadviseur, ben je toe aan een volgende stap en wil je alles uit je carrière halen? Reageer op een van de vacatures als hypotheekadviseur.