• Bamboe vloer als alternatief op parketvloer Antwerpen

  Voor degenen die eigenlijk een nieuwe parketvloer in Antwerpen in huis willen halen, maar geen parket in een standaard houtsoort willen, is een bamboe vloer een geschikt alternatief. De bamboe vloer is al te vinden bij parketvloer leveranciers in bijvoorbeeld Antwerpen, maar is bij veel mensen nog onbekend. Een bamboe vloer brengt echter vele voordelen met zich mee. Zo is het beter bestand tegen vocht en temperatuurverschillen en is het bovendien een ecologisch verantwoord product. Bamboe groeit namelijk tientallen keren vlugger dan andere houtsoorten en groeit steeds op dezelfde plaats terug. Terwijl bamboe eerst in slechts 2 kleuren beschikbaar was, is het tegenwoordig een tal van gekleurde varianten beschikbaar. Het is daarom zeker aan te raden eens het assortiment aan bamboe vloeren te bekijken bij uw bezoek aan een vloerspecialist. Houd bij het kiezen van een parketvloer of bamboe vloer ook steeds rekening met eventuele wandkasten en dressings op maat die u in huis heeft of gaat aanschaffen.

  Haal de natuur in huis met parketvloer, bamboe vloer en houten kasten Antwerpen

  Met houten vloeren en meubelen haalt u de natuur in huis. Tegenwoordig is het aanbod aan houten meubelen en vloeren enorm uitgebreid. Een parketvloer in Antwerpen is er in diverse houtsoorten en kleuren en dat geldt ook voor bamboe vloeren. Wist u overigens dat houten kasten tegenwoordig op maat gemaakt kunnen worden? Denk bijvoorbeeld aan dressings en wandkasten op maat. Voor zowel een parketvloer en een bamboe vloer als wandkasten en dressings op maat kunt u een interieurspecialist in bijvoorbeeld Antwerpen benaderen. Zij kunnen u aan de vloer of de kast van uw dromen helpen. Geef zeker aan wat uw wensen en eisen zijn!

  Hulp en advies bij nieuwe kasten en parketvloer van specialist in Antwerpen

  Wanneer u een nieuwe vloer of een nieuwe kast wilt aankopen, dan komt u voor een aantal lastige keuzes te staan. Niet alleen kiest u in welke houtsoort of kleur u uw parketvloer, bamboe vloer, wandkasten of dressings op maat wilt hebben, ook komt u voor de vraag te staan of u het parket zelf gaat leggen, de kast zelf gaat maken of dat alles door een specialist uit bijvoorbeeld Antwerpen laat doen. Wat raadzaam is, is te allen tijde advies te vragen aan een specialist op het gebied van vloeren en kasten te vragen, ook wanneer u bijvoorbeeld uw parketvloer zelf wilt leggen. Zij hebben immers voldoende kennis en ervaring om u op de eventuele obstakels te wijzen. Wat betreft het maken van wandkasten en dressings op maat is het goed om te weten dat er bij een interieurwinkel vaak meer mogelijkheden zijn dan wanneer u zelf aan de slag gaat.

  http://www.interwood.be/

  Categories: Woning en Tuin

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.