• Bakker Sliedrecht: dé speler op het gebied van elektrisiche installaties

  Al meer dan 90 jaar is Bakker Sliedrecht dé speler op het gebied van elektrische installaties binnen de maritieme techniek. Bakker Sliedrecht heeft merkonafhankelijke oplossingen en ervaren engineers in dienst voor totale systeemintegratie. Het team levert betrouwbaar maatwerk waarmee u gedurende de gehele levensduur van al uw automatiseringssystemen en elektrische installaties ontzorgt wordt. Met brede kennis, retrofit, goede service en maatwerk weet Bakker Sliedrecht de best practices uit de markt over te brengen naar verschillende industrieën wat leidt tot een betere conversie.

  Maatwerk voor de maritieme techniek

  Voor totale elektrische en automatiseringsoplossingen moet u bij Bakker Sliedrecht zijn. Zij leveren oplossingen voor verschillende spelers binnen de scheepsbouw waaronder marineschepen, veerboten en onderzoeksschepen. Onze engineers kunnen componenten van verschillende fabrikanten met elkaar verbinden, doordat wij merkonafhankelijk zijn. Onze elektrische installaties voldoen aan alle eisen. Deze zijn vastgesteld door de industrie waarin ze worden toegepast. Eisen en wensen van onze opdrachtgevers worden altijd verwerkt in de gehele installatie. Ook kan Bakker Sliedrecht bestaande installaties bewerken zodat ze voldoen aan de meest nieuwe technologieën (retrofit). De projecten van Bakker Sliedrecht worden altijd behaald binnen het gestelde budget en de gestelde tijd. Door middel van de aanpassingen aan bestaande elektrische installaties, kan er ook spoedig worden ingespeeld op veranderingen in capaciteit of gebruik.

  Service gedurende de hele levensduur

  Bakker Sliedrecht is dé specialist als het gaat om maritieme techniek en scheepsbouw. Zij leveren altijd het totaalpakket. Of het nu gaat om de uitvoering of over het ontwerp, Bakker Sliedrecht levert altijd passend advies. Alles wat u nodig heeft, onder 1 dak. Er is altijd een vast aanspreekpunt, zo kan er spoedig worden geschakeld. Als het gaat om service- en onderhoudswerkzaamheden, staat Bakker Sliedrecht altijd voor haar klanten klaar, zeker na de elektrische installaties. Zo zijn onze klanten optimaal ontzorgd. Scandinavië, Brazilië en China zijn voorbeelden van onze wereldwijde locaties. De specialisten zijn hierdoor snel op locatie in het geval van noodsituaties. Zo kunnen zij gerichte en snelle service bieden. Bakker Sliedrecht is wederom actief op het gebied van marine engineering. Daarnaast staan zij ook voor u klaar bij het leveren van onderdelenpakketten en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Zo bent u altijd aan het goede adres bij Bakker Sliedrecht.

  Elektrische installaties die inspelen op veranderende gebruiksbehoefte

  Betrouwbare elektrische installaties en de beste maritieme techniek zijn een must voor optimale prestaties. Voor slimme oplossingen binnen de scheepsbouw bent u bij Bakker Sliedrecht aan het juiste adres, omdat zij specialist zijn op het gebied van oplossingen voor maritiem. Door middel van retrofit en conversie realiseert Bakker Sliedrecht een verlaging van de total cost of ownership. Hierdoor wordt ook de levensduur verlengd. Elektrische installaties zijn snel weer up to date, hierdoor kunnen de bedrijfsprocessen onverminderd doorgaan. Bestaande installaties, kunnen naast het behoud van continuïteit, zo worden aangepast dat ze inspelen op nieuwe gebruiksbehoefte. Onze klanten kunnen altijd rekenen op de kennis en expertise van Bakker Sliedrecht. Doordat zij al 90 jaar ervaring hebben met het onderhouden van installaties van gerenommeerde fabrikanten. Bakker Sliedrecht ontzorgt u overal van, van turnkey oplossingen tot aftersales.  

  Meer informatie over Bakker Sliedrecht en de op maat gemaakte elektrische installaties? Bakker Sliedrecht zorgt voor optimale resultaten en is uw partner bij alles over maritieme techniek en scheepsbouw. Vraag direct een offerte aan voor een kostenoverzicht, of neem contact op met onze specialisten voor verdere informatie.

  https://www.bakkersliedrecht.com/nl/

  Categories: Zakelijk

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.