• Ayahuasca voor vermindering van pijn

  Laatste ben ik gaan zoeken naar een Ayahuasca therapiecentrum. Omdat ik vaak gehoord heb dat deze therapieën nog wel eens kunnen helpen bij het verminderen of verlichten van chronische darm klachten. Ayahuasca is een soort van genotsmiddel, in de vorm van een drankje. Welke je inneemt in gezelschap van een groep met een ervaringsdeskundige. De Ayahuasca komt van een boom of plant en komt voornamelijk uit het Amazone gebied en kan mensen helpen in het verlichten van chronische pijn klachten. Zo ook ben ik gaan zoeken naar een centrum waar ze deze innerlijke reizen aanbieden onder aanvoering van een deskundige en ben ik na wat Google werk bij innerlijke-reis.nl terecht gekomen. Lees in deze blog wat Ayahuasca is en wat het met je kan doen!

  Ayahuasca plant

  Ayahuasca is een Zuid-Amerikaanse hallucinerende drank. Het heeft de kleuren bruin en rood en smaakt vooral heel erg bitter. Tijdens de zogeheten roes, moet de nemer van de Ayahuasca vaak overgeven en heeft de nemer diarree. Veel gebruikers van het drankje zie het al een geestelijke en lichamelijke reiniger. De betekenis van Ayahuasca is: slingerplant van de zien. De indianenvolken uit het Amazonegebied gebruiken de drank al enkele eeuwen tijdens rituele, een ontdekkingsreiziger ontdekte het daar destijds en heeft het meegenomen, de weide wereld in! Dit drankje zien de Indianen als één van de belangrijkste medicijnen. Tegenwoordig wordt het ook in andere landen heel populair, zo ook in Nederland. Er komen steeds meer ceremoniecentra’s in Nederland en steeds meer Nederlanders zien dit als een goed alternatief geneesmiddel.

  Ervaring

  Zo ook heb ik mee gedaan aan zo’n ceremonie, inmiddels zelfs al meerdere. Ik ben vele ervaringen rijker en vindt het een super fijn gevoel als ik in mij innerlijk reis. Ik hoor altijd nadat het drankje uitgewerkt is dat ik tijdens de ceremonie veel bijwerkingen krijg, zoals diarree en overgeven, maar nadat het uitgewerkt is heb je hier helemaal geen last meer van. Ben jij ook opzoek naar een plek waar je deze Ayahuasca kan innemen onder goede begeleiding? Dan zou ik zeker eens gaan kijken op innerlijke-reis.nl

   

  Categories: Zakelijke dienstverlening

  Comments are currently closed.