2Binsite Artikel Website
Image default
Auto’s en Motoren

Skoda lease

goedkope leaseauto en goedkoopste lease auto

De tijd van het oude Oostblok ligt al weer jaren achter ons en het bewijs hiervoor wordt onder meer geleverd door de Tsjechische autofabrikant Skoda. De modellen van Skoda kunnen wereldwijd, maar vooral in Europa Op veel enthousiasme van automobilisten rekenen. Dat enthousiasme is niet meer dan terecht. Als u op zoek bent naar een ruime bedrijfswagen kunt u uw hart ophalen bij de diverse skodamodellen.

Ook bij Autoleasecentrale zijn we erg enthousiast over de mogelijkheden die Skoda biedt voor de zakelijke bestuurder. Vandaar ook dat wij diverse modellen van dit topmerk aanbieden. Een Skoda lease is een keuze die al door veel ondernemers is gemaakt om hun wagenpark anno 2014 op peil te houden. BIj Autoleasecentrale kunt u voor verschillende leasevormen kiezen als u besluit voor een Skoda te gaan. Operational lease, ocassion lease of Green lease zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen dan vraagt u gewoon een offerte aan die wij binnen vijftien minuten voor u verzorgen.

Een Skoda Octavia lease is een van de mogelijkheden die wij aanbieden. Deze compacte middenklasser leaset u bij ons vanaf 343 euro. Bent u meer geintresseerd in de Skoda Octabia Combi dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. De combi is te leasen vanaf 365 euro. Kiest u voor de Skoda Octavia dan krijgt u een auto met de volgende afmetingen: de hoogte bedraagt 1461 millimeter, de lengte is 4659 millimeter en de breedte is 1814 millimeter. Hierdoor heeft u een laadruimte tot uw beschikking van 590 liter. Wanneer u echt veel bagage moet vervoeren hebt u bij de Skoda Octavia zelfs nog de mogelijkheid om de tweede zitrij (de achterbank) weg te klappen. Door dit te doen vergroot u de laadruimte tot een forse 1580 liter.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website Autoleasecentrale

http://www.autoleasecentrale.nl