• Autobedrijf Bennekom

  Ik ben op zoek naar een autobedrijf in de buurt van Bennekom dat aan multi chiptuning doet. Ik wil dit graag zodat de rij prestaties van mijn auto omhoog gaan ook is het veel beter voor de brandstofbesparing en gaat de auto natuurlijk wat sneller. Ik ben nu zeker tevreden met mijn auto maar hij mag wel wat meer power hebben en dus ging ik een tijd geleden uitzoeken wat je hier aan kon doen. Ik las me goed in en kwam uiteindelijk uit bij de multi chiptuning. Ik wil wel dat het bedrijf dit al veel vaker heeft gedaan en dat ze dus weten waar ze mee bezig zijn. Tuurlijk moet er altijd een eerste keer zijn maar toch maar liever niet met mijn auto.

   

  Het juiste autobedrijf

  Ik vond het nog best wel lastig om te kijken wat nu het juiste autobedrijf was. Omdat ze toch maar even aan je auto gaan sleutelen en er een chip in plaatsen. Toch besloot ik het gewoon door te zetten en kwam ik uit bij AD autobedrijf Bennekom. Hier stond het ook meteen op de hoofdpagina dat ze deden aan multi chiptuning. Ik belde even en ze zeiden dat ze dit al heel erg vaak hebben uitgevoerd en dat er nooit maar dan ook nooit schade zou komen aan mijn auto. Mocht ik het toch niet fijn vinden dan was de chip heel erg makkelijk te verwijderen. Ik besloot akkoord te gaan en maakte een afspraak voor het multi chiptunen van mijn auto.

   

  Multi chiptuning

  De multi chiptuning is nu een week geleden gebeurd en je merkt het verschil echt wel hoor. In het begin vond ik het nog wel spannend alleen de heren van autobedrijf Bennekom hebben echt heel erg goed werk geleverd. Multi chiptuning is echt een aanrader zeker als de jongens van autobedrijf Bennekom zich ermee gaan bemoeien.

   

  Categories: Dienstverlening

  Comments are currently closed.