• Audiovisuele middelen voor buiten

  Je ziet ze steeds vaker op straat, audiovisuele schermen die vaak strategisch staan opgesteld op plekken waar veel mensen staan of wachten. Vaak zijn dit led-schermen met een groot formaat die reclame, boodschappen of informatie vertonen. Deze schermen hebben een enorm groot voordeel: uw ogen zullen er direct naartoe getrokken worden. Bewegende beelden vallen nu eenmaal veel beter op dan stilstaande beelden en houden bovendien de aandacht langer vast. Tenslotte wilt u zien wat er gebeurt! Overweegt u de aanschaf van zo’n middel dan zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden. Graag infomeren wij u hieronder graag hierover als ook over de digitale smartboard voor uw school.

  Vandalisme

  Helaas staat alles wat op openbare plekken staat bloot aan vandalisme. En dat is het laatste wat u wilt als u veel geld heeft gestoken in zo’n duur apparaat. Daarom moet u goed nadenken over de plaats waar u uw beeldscherm plaatst. Bovendien is dat niet overal onstrafbaar en dient u de toestemming van de gemeente te hebben. U mag zelf bepalen welke informatie u verstrekt, maar deze moet wel voldoen aan de openbare normen. Informeer hiernaar zodat u zeker weet dat de door u bepaalde berichten hieraan voldoen voor u een led-scherm aanschaft voor buiten.

  Weersomstandigheden

  U kunt zich voorstellen dat een led-scherm buiten heel wat te verduren krijgt; van felle zon tot sneeuwbuien, hij moet overal tegen kunnen. Daarom dient een led-scherm een behuizing te hebben die het scherm bij extreme kou verwarmt. Deze kasten worden op maat gemaakt en kunnen dus aan alle formaten worden aangepast. Gebruikt u uw led-scherm voor reclame buiten bij de voordeur voor uw winkel, dan is het zaak om hem uit te voeren met een frame met wielen. Zo kunt u hem binnen zetten wanneer u wilt en is de kans op beschadiging of breuk minimaal, want zo’n installatie heeft een behoorlijk gewicht.

  http://www.jfad.nl

  Categories: Dienstverlening

  Tags:

  Comments are currently closed.