• AMD Ryzen 7 Elite Gamer PC GeForce GTX1650

  Cookiebeleid

  Gamer PC AMD Ryzen 7: de krachtigste multi-core desktopprocessor

  Een Gamer PC met AMD Ryzen 7 staat bekend als de krachtigste multi-core desktopprocessor. Hierdoor zijn deze modellen erg populair onder gamers die spellen spelen die veel van je computer vragen. AMD heeft voor deze processor een compleet nieuwe kern gecreëerd. Hierdoor is het merk erin geslaagd om de IPC met meer dan 52% te verbeteren. Ook zijn nieuwe L2- en L3-caches toegevoegd, waardoor je verzekerd bent van extreme prestaties. Je bestelt deze innovatieve desktopprocessor uiteraard via omiXimo.

  Voorzien van de beste technologieën

  De Ryzen 7 van AMD wordt gezien als de meest geavanceerde CPU. Het is het perfecte resultaat van de toenemende vraag van gamers naar hoge prestaties. Je speelt zonder haperingen en ruis de nieuwste games en de processor is erg geliefd onder mediacodering, CAD-programma’s, 3D-modellering en –rendering. Prestaties worden op intelligente wijze geoptimaliseerd door de nieuwe AMD SenseMI-technologie en de processor beheert energie verstandiger.

  Profiteer van nauwkeurig afgestemde systeemprestaties

  De netwerksensoren werken tijdens het gamen samen om het energieverbruik continu te optimaliseren, zonder dat de systeemprestaties hiervoor op worden geofferd. Hierdoor wordt informatie verzameld om de frequentie dynamisch en intelligent aan te passen. Dit wordt gedaan in stappen van slechts 25 MHz, wat zorgt voor nauwkeurig afgestemde systeemprestaties.

  Een automatische verhoging van kloksnelheden

  Dankzij de Extended Frequency Range (XFR) –technologie wordt automatisch de kloksnelheden verhoogd. Dit betekent dat de Ryzen 7 van AMD zonder moeite boven het nominale maximum gaan, waardoor je maximaal van krachtige koeling profiteert. Voor meer informatie over deze processor helpt onze klantenservice je graag verder. 

  We testen onze pc’s om ze te optimaliseren voor optimale netwerkprestaties, uitstekende geluidskwaliteit en hoge FPS-snelheden, zodat gamers zonder zorgen van hun games kunnen genieten. Wilt u meer weten over game PC’s van omiXimo bezoek dan onze website.

  https://www.omiximo.nl

  Categories: Electronica en Computers

  Tags: ,

  Comments are currently closed.