• Alles-in-één kassa voor een schoonheidssalon

  In een schoonheidssalon zijn er een groot aantal dingen die geregeld moeten worden. Om al uw zaken op orde te hebben zijn er dan ook diverse producten die u nodig heeft, waaronder een agenda, marketingtool, administratiepakket en kassasysteem voor een schoonheidssalon. U hoeft deze systemen niet afzonderlijk aan te schaffen. Er bestaat een all-in-one softwarepakket dat bestaat uit een administratiepakket, marketingtool, agenda en kassa voor uw schoonheidssalon. Zo kunt u alle zaken omtrent betalen, administratie en afspraken gemakkelijk regelen. Daarnaast kunt u altijd nog modules toevoegen, bijvoorbeeld voor een schoonheidssalon, maar ook voor een kapsalon. Deze software met onder andere een kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt u veel gemak.

  Kassa software en hardware voor schoonheidssalon

  Naast de standaardwerkzaamheden in een schoonheidssalon, zijn er ook een hoop andere dingen die moeten gebeuren. Hiervoor heeft u hardware nodig maar ook software. Een voorbeeld hiervan is een kassa. Een flexibel kassasysteem voor uw schoonheidssalon moet natuurlijk wel aan bepaald eisen voldoen. U wilt zeker weten dat alles goed functioneert. Hardware die niet mag ontbreken zijn onder andere een barcode scanner, kassabonnen-printer, kassa-lade en een touchscreen toetsenbord. De software maakt het geheel af. Er zijn speciale programma’s waarin bijvoorbeeld klanten beheerd kunnen worden en waarin acties, kortingen, promoties en campagnes kunnen worden ingevoerd. Dat maakt de kassa in uw schoonheidssalon nog veel handiger dan een eenvoudige ouderwetse kassa.

  Kassasysteem op maat voor ieder type schoonheidssalon

  Heeft u een schoonheidssalon en wilt u hiervoor een nieuw kassasysteem aanschaffen? Voor u dit doet zult u eerst even op een rijtje moeten zetten wat dit kassasysteem allemaal moet kunnen. Zo Een compleet kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt bijvoorbeeld de mogelijkheden om cadeaubonnen uit te geven, couponcodes te verzilveren, producten te beheren en aanbetalingen te verwerken. Bovendien kunt u deze kassa koppelen aan de administratie van uw schoonheidssalon. Alle systemen werken samen en geven u op deze manier nog meer overzicht. Als het standaard kassasysteem voor de schoonheidssalon niet geheel aan uw wensen voldoet, kan er altijd een maatwerkoplossing worden geboden. Programmeurs ontwikkelen dan een systeem dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet.

  Categories: Beauty en verzorging

  Tags: ,

  Comments are currently closed.