• Aanrijding? Geen paniek! Met het Meldschade-Maatje (PDF) weet je altijd wat je moet doen.

  Wanneer je een aanrijding hebt of schade rijdt, is het altijd even schrikken. Je hart klopt in je keel en de paniek lijkt toe te slaan. Want wat moet je doen in zo’n geval? Politie bellen? Als eerste de auto aan de kant zetten? Of heeft het invullen van het schadeformulier de hoogste prioriteit? Met het Meldschade-Maatje van Meldschade weet je het.

  Meldschade.online maakt het je makkelijk. Want het eerste wat je voortaan doet bij autoschade, is uit je dashboard het Meldschade-Maatje (PDF download over autoschade melden) tevoorschijn halen. Deze kleine handleiding, die je kunt downloaden op de website van Meldschade.online, vertelt je in een paar simpele stappen wat je moet doen in zo’n geval. Of het nu gaat om een aanrijding in Nederland of een ongeval in het buitenland. 

  Meldschade.online

  Meldschade is een fullservice autoschadebedrijf in Nederland met meerdere servicecenters in heel het land. Het bedrijf, al een paar jaar actief in Nederland, herstelt kleine autoschades zonder dat de eigenaar daar hinder van ondervindt. Door foto’s van de te schade te appen, kunnen de werkzaamheden en kosten worden ingeschat. Meldschade maakt het haar klanten helemaal gemakkelijk door de auto voor de deur op te halen en zo snel mogelijk weer gerepareerd af te leveren.

   

  Meldschade-Maatje

  In de praktijk blijkt dat de meeste mensen geen idee hebben wat ze moeten doen op het moment dat ze schade rijden. Een schadeformulier erbij pakken is namelijk niet altijd nodig. Politie bellen ook niet. Om mensen te helpen bij een aanrijding bedacht Meldschade een eenvoudig stappenplan. Deze handleiding vertelt stapsgewijs wat je moet doen. Of je nu in Nederland bent of in het buitenland. Ook vermeld Meldschade-Maatje alle belangrijke telefoonnummers van instanties die je nodig hebt. Het is de bedoeling dat je het stappenplan uitprint en netjes opgevouwen in het dashboardkastje legt. Je weet dan altijd wat je moet doen in geval van nood.

  Wil je ook het Meldschade-Maatje downloaden? Of wil je meer weten over autoschade melden? Ga naar de website van Meldschade.online.

  https://meldschade.online/

  Categories: Auto’s en Motoren

  Tags: ,

  Comments are currently closed.