2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Reclamefotografie

Mode en Lifestyle fotografie

De veelzijdige Zwolse fotograaf van Vincent Hartman Fotografie fotografeert voor een aantal kledingmerken in de outdoor scene en fotografeert daarnaast voor verschillende middelgrote kledingwinkels. Voor Kjelvik Scandinavian Outdoor, wordt indoor in de studio te Raalte gefotografeerd. De achtergronden worden later toegevoegd. Twee keer per jaar wordt de volledige zomer en wintercollectie gefotografeerd, ongeveer een jaar voordat de collectie in de winkels hangt. Voor regionale winkels en nationale modeketens wordt actiematig gefotografeerd voor advertenties en kortlopende acties. Ook worden er beelden gemaakt voor meer lifestyle achtige situaties, waar het kledingstuk een onderdeel is van het decor wat het gebruiksdoel cq sfeer van het gebruiksmoment aangeeft.

Kleding fotografie

Producten worden gebruikt door mensen. In overleg met de opdrachtgever of art-director kan FotostudioVHF zorgen voor een shortlist met modellen die voldoen aan het gewenste sfeerbeeld en budget van de opdrachtgever. Ook kan de zorg voor hairstyling en visagie uit handen genomen worden. In de fotostudio nabij Zwolle is een ruime kleedkamer aanwezig, met goed verlichtte make-up spiegel, in hoogte instelbare kappersstoel en visagiekruk. 

Bij kledingfotografie wordt veel aandacht besteed aan de correcte kleurweergave van de kleding items. Voorafgaand aan de shoot wordt er een kleurprofiel gemaakt van de lichtopstelling en camera-lens combinatie. Ook word er uitsluitend met gecalibreerde Eizo Colour Graphic monitoren gewerkt en wordt ieder kleding stuk handmatig nog op kleur gecontroleerd. Dit zorgt ervoor dat de juiste verwachtingen worden gewekt bij de klant en er minder retouren zijn als het om een webshop gaat.

Fotoshoot op lokatie

De fotograaf heeft been uitgebreid netwerk om te komen tot een passende lokatie bij het te fotograferen product of communicatiedoel. De situatie ter plekke kan volledig naar de hand gezet worden zodat de juiste sfeer getroffen wordt.

 

https://www.studiovhf.com/reclamefotografie/