2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Kortingscode Zalando ontvang 10% korting bij aankoop!

De vakantiebeurs voor 2015 is van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari in de Jaarbeurs te Utrecht. Liefhebbers kunnen ideeën opdoen voor vakanties of andere ontdekkingsreizen waarbij je je huis zult moeten verlaten.

Ik vind de vakantiebeurs altijd een beetje onzin moet ik bekennen, maar ik zoek dan ook graag uit waar ik heen wil op vakantie, en kan daarna uren of zelfs dagen bezig zijn met allerhande dingen uitpluizen die ik wil doen – die ik uiteraard vergeet mee te nemen maar het idee telt toch? Voor wie de vakantiebeurs wel leuk vinden, kan het een hele ervaring zijn om nieuwe ideeën op te doen voor de volgende grote vakantie, want waar wil je heen?

Kortingen!

Een ding is zeker wij Nederlanders zijn gek op kortingen! Nu zijn er heel veel andere manieren om aan korting te komen! Kijk bijvoorbeeld bij zalando kortingscode! Die kortingen kunnen ook voor vakanties zijn trouwens. Terug naar de vakantiebeurs, je kunt kiezen voor een verre bestemming, outdoor en sportieve vakanties, steden en cultuur vakanties (dat is wel mijn favoriet trouwens!), gezinsvakanties, dan kan je meteen kamperen en campings toevoegen dat is een grote favoriet van veel gezinnen, en laten we ook de cruises en zeilvakanties niet vergeten.

Zoals je kunt lezen zijn de mogelijkheden legio – ik zoek mijn volgende vakantie wel op via mijn computer, kan ik lekker alles vergelijken maar als je graag nieuwe ideeën opdoet? Dan is de vakantiebeurs iets voor jou!