2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Verduurzamen binnen het bedrijf

We moeten allemaal aan de toekomst van de aarde denken, en vooral ook het bedrijfsleven kan daar een grote bijdrage aan leveren. Bedrijven hebben heel veel invloed, en hebben dus voor een heel groot deel in handen waar het heen gaat met ons klimaat. En om er nou eenbeetje voor te zorgen dat onze kleinkinderen over honderd jaar een fijn leven kunnen hebben, moeten we nu onze uitstoot verminderen, moeten we nu overstappen op duurzame energie, moeten we nu minder met de auto en het vliegtuig gaan reizen.

 

In tijden van corona hebben we gemerkt wat een overstap het is om online te gaan werken. Het verliep in het begin misschien nog niet zo soepel, maar na verloop van tijd begon je er wel aan te wennen. Iedereen werkte vanuit huis, dus heel veel kantoorpanden stonden grotendeels leeg. Dat is eigenlijk best wel zonde, zeker omdat veel bedrijfspanden verouderd zijn en veel stroom en gas verbruiken. Nu we weer terugkeren naar kantoor, is het fijn om verwelkomd te worden in een verduurzaamd bedrijfspand. Zo draag je bij aan de leefbaarheid van de planeet en het imago van jouw bedrijf. En op de lange termijn bespaart het ook nog eens heel veel kosten.

 

Maar over welke verduurzaming hebben we het dan? Denk bijvoorbeeld eens aan het leggen van zonnepanelen op het dak. Zonnepanelen bedrijf zijn heel goed mogelijk, omdat bedrijven meer kapitaal hebben om in te investeren. Bij WVES hebben ze heel veel zonnepanelen voor bedrijf in de aanbieding, en zijn ze goed in het geven van advies over de aankoop hiervan. Ja kan een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen, en ook word je geholpen bij het aanvragen van een subsidie. Wat wil je nog meer?! Ga nu naar de website van WVES en neem eens een kijkje. Contact opnemen kan altijd, want bellen is sneller.

https://www.wves.nl/

Gerelateerde artikelen

Uitvaart Rijswijk verzorgd door Infinity uit Zoetermeer!

Het kiezen van de juiste kleur raambekleding

Speksteenkachels van Haardenexpert.nl zijn de beste keuze!