2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijk

5 tips voor het uitkiezen van een nieuwe agenda

Doe jij er ook alles aan om geen enkele afspraak meer te vergeten? En geef je daarvoor nog steeds de voorkeur aan een fysieke agenda? Dan ben je zeker niet de enige. Ondanks de digitalisering is het namelijk een feit dat nog steeds veel mensen voor een fysieke agenda kiezen. Als dat ook voor jou het geval is, doe je er verstandig aan om onderstaande tips op te volgen. Met deze tips kies je razendsnel de perfecte agenda uit.

Tip 1: kijk goed naar het soort agenda

Deze tip heeft betrekking op de inhoud van de agenda. Hoe dat precies zit? Nou, je kunt een agenda aanschaffen die je slechts één jaar kunt gebruiken. Op de voorkant van deze agenda staat dan bijvoorbeeld ‘2021’; de inhoud van deze agenda is dan qua weken en dergelijke precies het jaar 2021. Je kunt echter ook voor agendavulling kiezen. In dat geval verwissel je elk jaar de vulling van de agenda, waardoor je de agenda jarenlang kunt gebruiken. 

Tip 2: kijk goed naar de afmetingen van de agenda

Verder is het belangrijk om goed naar de afmetingen te kijken. Wil je bijvoorbeeld een hele grote agenda? Of wil je een agenda die je in jouw borstzak kunt dragen? Het aanbod van agenda’s is nogal divers, zoals je ook bij de Succes agenda kunt zien. Dit merk biedt meerdere soorten afmetingen aan, inclusief de hierboven genoemde agendavullingen.

Tip 3: denk goed na over het gebruik van de agenda

Wij raden je ook aan om goed na te denken over de manier wáárop je de agenda wilt gebruiken. Ook is het aan te raden om na te denken over de plek waar je de agenda gaat gebruiken én neer gaat leggen.

Tip 4: kijk goed naar handige extra’s

Sommige agenda’s beschikken over vakjes voor visitekaartjes of over handige boekenleggers. Ga voor jezelf goed na over welke handige extra’s jouw gedroomde agenda zou moeten beschikken.

Tip 5: kijk goed naar de kleurstelling

Tot slot is het advies om goed naar de kleurstelling van de agenda’s te kijken. Je kunt tegenwoordig de agenda’s in ieder geval in allerlei kleuren en patroontjes bestellen. Aan jou om te bepalen waar jouw voorkeur naar uit gaat!

Gerelateerde artikelen

Rijschool Wageningen genaamd Mijn-rijles.nl !

Dakmakers is hét adres voor iedere klus op uw dak

Obligaties kopen bij IFH-Holding